Eigen ontwerp

Behalve de keus uit bestaande of liggende grafmonumenten, kunt u natuurlijk ook een eigen ontwerp laten uitvoeren. Door ons omvangrijke machinepark en de aanwezige vakkennis is er heel veel mogelijk.

Natuursteen is het materiaal bij uitstek voor grafmonumenten. Natuursteen is erg duurzaam, het blijft ontzettend mooi en is gemakkelijk in onderhoud. Het is vooral graniet dat gebruikt wordt voor een grafsteen. Dit komt door de vele positieve eigenschappen en bovendien is graniet leverbaar in veel kleuren en structuren, daardoor is er ontzettend veel mogelijk.

Wilt u graniet combineren met glas of staal dat kan natuurlijk ook maak uw wensen kenbaar en wij Van Gils Marmer& Graniet zullen zorgdragen voor een soepel verloop van het hele proces.

Bekijk enkele voorbeelden

[mediablender id=”4274″ name=”Eigen ontwerp” type=”lightbox” data=”sidebar” navigation=”none” title=”false” description=”false” att_titles=”false” att_descriptions=”false” att_comments=”false” columns=”6″ thumb_width=”160″ thumb_height=”160″ spacing=”10″]