Laatste beoordelingen van onze klanten:

  • Hoogendam

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    30-04-2022
    Heel vriendelijk en correct personeel. Alles is naar wens verlopen.
  • Peter de Vries

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-04-2022
    Mooie gedenksteen geplaatst en weken eerder dan verwacht. Prima geregeld.
  • Dina van den Biggelaar-Nieuwenburg

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    28-04-2022
    Hele vriendelijke mensen en denken met je mee. Ook wat onze budget betreft. Sneller de gedenksteen geplaatst dan ik had verwacht. Zeker een aanrader
  • Marielle de Roos

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    19-04-2022
    Prachtige gedenksteen geplaatst. Veel eerder dan verwacht. Een prima bedrijf die weet hoe te communiceren en kwaliteit te leveren voor een beste prijs. Echte toppers! We zijn erg blij met de recent geplaatste gedenksteen. Nogmaals dank.
  • Bakker

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    14-03-2022
    De reparatie van de (omgevallen) grafsteen van het graf van onze vader is zeer correct uitgevoerd. Afspraken worden netjes nagekomen. Tevens prettig contact met de medewerkers van dit bedrijf.
  • Saida

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    10-03-2022
    Heel tevreden over de diensten! En erg vriendelijk personeel!
  • H. Groeneweg

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    07-03-2022
    Betreft het uitzoeken en plaatsen van een grafmonument ben ik zeer tevreden! Duidelijke informatie gekregen betreft de verschillende mogelijkheden en voor en nadelen ervan. Deskundig, eerlijk en vriendelijk personeel dat meedenkt. Ook snelle en correcte plaatsing. Mijn complimenten en heel hartelijk dank!
  • Van ginkel

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    13-01-2022
    Mijn vader en ik zijn erg goed geholpen met de steen voor mijn moeder. Ook nadat kort erna mijn vader overleed en bijgelegd moest worden ben ik goed geholpen
  • Tamara Hawanesiyan

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    17-12-2021
    Sanne heeft ons heel goed geholpen met het zoeken van de grafsteen. Hij heeft een professionele adviezen gegeven.. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
  • Mevr de Witte-kuil

    • Klantvriendelijk
    • Deskundig
    • Prijs-kwaliteit
    • Service
    21-11-2021
    Ondanks dat het een verdrietige gebeurtenis betreft zijn we toch blij dat er zo'n mooie steen in de urnentuin ligt, iedere verandering die we aan wilden brengen zowel in tekst als lettertype het kon allemaal ,niets was teveel,daarom een groot compliment voor de firma van Gils
Plaats uw eigen review op NatuursteenBedrijven.nl

Reviews totaal

Een nieuwe mogelijkheid in onze sector. Van Gils Graniet is een van de eerste bedrijven die hiervan gebruik maakt. Tevreden klanten over onze fraaie natuursteen projecten en gedenkstenen, dat is onze passie. Geef u mening ook graag en klik op de button.

natuursteen zagen
van gils gedenkstenen
Menu