Werkgebied

Gedenkstenen leveren we op de meeste begraafplaatsen in de regio. We komen overal in Rotterdam, maar ook grafstenen in Oud Beijerland, Spijkenisse en Barendrecht leveren we graag. De meeste begraafplaatsen zijn of worden door ons bezocht. Dat heeft voor u aanzienlijke voordelen want wij van Van Gils zijn bekend met de mogelijkheden en onmogelijkheden op alle door ons bezochte begraafplaatsen.

Staat uw gemeente er niet bij? Neem dan contact met ons op, mogelijk kunnen wij u alsnog van dienst zijn. Telefoon: 010 5014400

U hoeft het zelf niet uit te zoeken

Dat scheelt u veel uitzoekwerk, want de meeste begraafplaatsen werken met een reglement waar per vak precies is aangegeven wat er wel en niet mag. Wij van Van Gils zijn daar volledig mee vertrouwd en weten precies hoe we daar mee om moeten gaan.

Geen verassingen

Dat voorkomt dat u voor onaangename verassingen komt te staan, dat er ineens een monument niet geplaatst mag worden, omdat de maten niet kloppen om maar eens wat te noemen. De vergunning vragen we ook voor u aan. U hoeft daar niet over na te denken, dat doen wij allemaal voor u. Wij zullen u nooit iets laten bedenken, waarvan wij niet zeker weten dat het toegestaan is. Gelukkig is er op de meeste begraafplaatsen heel veel mogelijk, zodat u de nagedachtenis vorm kunt geven zoals u dat zelf zou willen. Bent u overtuigd, maak dan een afspraak met Van Gils in Rhoon en u hoort precies wat de mogelijkheden zijn.