Van Gils Marmer & Graniet levert ook grafstenen in Oud Beijerland!

Van Gils Grafstenen Oud Beijerland komen vanuit de werkplaats in Rhoon naar Oud Beierland. Bij Van Gils Marmer & Graniet gaat het ons erom dat u een keus maakt waar u zich prettig bij voelt. U hoeft bij ons ook geen overhaaste beslissing te nemen u bent geheel vrij in uw keuze.

Grafmonumenten in Oudenhoorn leveren wij in verschillende soorten natuursteen, maar het is vooral graniet dat gebruikt wordt voor een grafsteen. Dit komt door de vele positieve eigenschappen en bovendien is graniet leverbaar in veel kleuren en structuren, daardoor is er ontzettend veel mogelijk.

Algemene Begraafplaats Dievenpad 1 3262 JT Oud Beijerland

Vrijwel midden in Oud Beijerland ligt de Algemene Begraafplaats, die ruimte biedt voor het plaatsen van een gedenksteen aan alle gezindtes. Tevens is er gelegenheid voor het bijzetten van asbussen in een urnengraf. Bij de begraafplaats is een aula te vinden. De begraafplaats ligt pal naast het Laningpark. De begraafplaats zelf is zeer open en voorzien van een groot aantal rechthoekige vakken die zich in drie richtingen achter de aula uitstrekken. Rondom de begraafplaats zijn een rij met bomen geplaatst. Begraafplaats en park vormen geen eenheid Hoewel er van het naastliggend park toch rust uitgaat passend bij een begraafplaats.

Rooms Katholieke Begraafplaats ST Antonius van Padua aan de Karel Doormanstraat Oud Beijerland

Achter de bescheiden bakstenen kerk St Antonius van Padua aan de Karel Doormanstraat ligt de Katholieke begraafplaats. Midden over de begraafplaats naar achteren toe loopt het hoofdpad waarbij aan weerszijde dwarspaden met graven te vinden zijn. Er staan bomen op delen van de begraafplaats

Joodse Begraafplaats aan de Prinses Irenestraat te Oud Beijerland

In Oud Beijerland was een bloeiende Joodse gemeenschap. De Tweede Wereld Oorlog heeft er voor gezorgd dat deze gemeenschap verdween door deportatie naar de concentratie kampen. De Joodse Begraafplaats met een beperkt aantal graven herinnert nog aan hun aanwezigheid. In 1997 is de begraafplaats voorzien van een nieuw smeedijzeren hek. Er is een Joods Monument opgericht en het Oude Raadhuis bevat gebrandschilderde ramen die aan hun bestaan herinneren.

Meer over Oud Beijerland

Het dorp Oud Beijerland ligt in de Hoekse Waard vlak bij Rotterdam en heeft circa 23000 inwoners. Het is een agrarische gemeente maar ook een forensdorp. Het Oude raadhuis diende al vanaf de 17e eeuw als bestuurlijk centrum met zelfs een vierschaar waar recht werd gesproken. Tot ver in de jaren 70tig werd het als stadhuis gebruikt en het is nog een van de mooiste historische gebouwen van de Hoekse Waard. In 1955 kreeg Oud Beijerland een stoomtram van de RTM als verbinding met Rotterdam. Oud Beijerland kent een groot aantal actieve protestante gemeentes binnen haar grenzen.

Heeft u een vraag over onze gedenkstenen in de Oud Beijerland:

Veelgestelde vragen

Wat is de verwachte levertijd grafstenen Oud Beijerland?

De levertijd is 6 tot 8 weken voor de voorraad monumenten.
De levertijd is 14 tot 16 weken voor exclusieve monumenten.

Plaatsen jullie in heel Nederland?

Wij plaatsen niet in heel Nederland. Zie ons Werkgebied

Moet ik een vergunning aanvragen in Oud Beijerland?

Nee, dat regelen wij voor u. Wij zullen bij de gemeente Oud Beijerland of de beheerder van de begraafplaats de vergunning aanvragen. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor de rechthebbende van het graf.

Hoe komt mijn tekst op de steen te staan?

Op de standaardseries is dat altijd een ingegraveerde letter. (gezandstraald) Op de exclusieve monumenten kunt u voor meerdere types kiezen, ingegraveerd en opzet letters zoals bronzen of RVS bijvoorbeeld.
Met de door u opgegeven tekst maken wij een indeling die wij met u overleggen. Hier ontvangt u per mail een proefdruk van waarin u eventuele wijzigingen kunt aangeven.

Krijg ik garantie op de grafsteen?

Op het graniet bieden wij 30 jaar garantie.
Op de beton fundering bieden wij 20 jaar garantie.
Op voeg- en metselwerk bieden wij 8 jaar garantie.
Op gelakte letters bieden wij 5 jaar garantie op een staande steen en op de liggende stenen 2 jaar. Bij lichte kleuren natuursteen is er een kans dat er vlekken ontstaan, dit valt niet onder onze garantie voorwaarden.

Moet ik een monument kopen via de uitvaartondernemer?

Nee, de uitvaartondernemer heeft een ander vak: het verzorgen van de uitvaart.
Monumenten en bloemstukken worden ingekocht bij vakmensen.
Je kunt ook een monument direct kopen bij een natuursteenbedrijf Oud Beijerland.
Daar is veel keus tegen scherpe prijzen en de vakmensen kunnen u goed informeren.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen: