Van Gils Marmer & Graniet levert ook grafstenen in Rhoon!

Van Gils Grafstenen Rhoon levert grafmonumenten in allerlei maten en soorten. Ook voor urnen zijn er allerlei mogelijkheden om de zaak persoonlijk int e vullen. Grafmonumenten geven u de mogelijkheid om uw overleden dierbare te gedenken. Het verlies van een dierbare brengt veel verdriet en vaak ook een hoop zorgen met zich mee.

Bij Van Gils Marmer & Graniet begrijpen wij dat maar al te goed. Wij hopen dan ook om een deel van deze zorgen uit handen te kunnen nemen. Wij zullen u begeleiden in het proces en willen samen met u een prachtige grafsteen creëren om uw dierbare te eren en te gedenken. Kom gerust eens langs bij Van Gils Marmer & Graniet ons natuursteenbedrijf te Rhoon om uw persoonlijke wensen te bespreken.

De volgende begraafplaatsen zijn in Rhoon te vinden

Gemeentelijke Begraafplaats Dorpsdijk 65 3161 CJ Rhoon

Van oorsprong was dit een Protestantse begraafplaats die achter de Dorpskerk in Rhoon te vinden is. Later is die in gemeente handen overgegaan toen de wettelijke eis ontstond dat gemeentes vanaf 1000 inwoners een eigen algemene begraafplaats moesten hebben. De begraafplaats heeft een oud deel en een nieuw deel, waar monumentale graven te zien zijn. Maar ook moderne keldergraven urnengraven en urnenmuur. Goed onderhouden en van fraai groen voorzien.

Rooms Katholieke begraafplaats in Rhoon Dorpsdijk 236 Rhoon.

De huidige pastorie en kerk dateren van 1893 en zijn gewijd aan de heilige St Willibrordus

Natuursteen is het materiaal bij uitstek voor grafmonumenten. Natuursteen is erg duurzaam, het blijft ontzettend mooi en is gemakkelijk in onderhoud. Grafmonumenten in Rhoon leveren wij in verschillende soorten natuursteen, maar het is vooral graniet dat gebruikt wordt voor een grafsteen. Dit komt door de vele positieve eigenschappen en bovendien is graniet leverbaar in veel kleuren en structuren, daardoor is er ontzettend veel mogelijk.

Meer over Rhoon

Rhoon onder de rook van Rotterdam is al een oud dorp. Het maakt op dit moment onderdeel uit van de gemeente Albrandswaard op het eiland IJsselmonde. Het was oorspronkelijk een dijkdorp. Nu kenmerkt het zich door grootschalige uitbreidingen en er wonen veel forensen uit Rotterdam Er is een kasteel van Rhoon te vinden waar de heren van het gebied eigenaar van waren. Sinds 1971 is het in eigendom bij de Stichting Kasteel van Rhoon.

Heeft u een vraag over onze gedenkstenen in de Rhoon:

Veelgestelde vragen

Wat is de verwachte levertijd grafstenen Rhoon?

De levertijd is 6 tot 8 weken voor de voorraad monumenten.
De levertijd is 14 tot 16 weken voor exclusieve monumenten.

Plaatsen jullie in heel Nederland?

Wij plaatsen niet in heel Nederland. Zie ons Werkgebied

Moet ik een vergunning aanvragen in Rhoon?

Nee, dat regelen wij voor u. Wij zullen bij de gemeente Rhoon of de beheerder van de begraafplaats de vergunning aanvragen. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor de rechthebbende van het graf.

Hoe komt mijn tekst op de steen te staan?

Op de standaardseries is dat altijd een ingegraveerde letter. (gezandstraald) Op de exclusieve monumenten kunt u voor meerdere types kiezen, ingegraveerd en opzet letters zoals bronzen of RVS bijvoorbeeld.
Met de door u opgegeven tekst maken wij een indeling die wij met u overleggen. Hier ontvangt u per mail een proefdruk van waarin u eventuele wijzigingen kunt aangeven.

Krijg ik garantie op de grafsteen?

Op het graniet bieden wij 30 jaar garantie.
Op de beton fundering bieden wij 20 jaar garantie.
Op voeg- en metselwerk bieden wij 8 jaar garantie.
Op gelakte letters bieden wij 5 jaar garantie op een staande steen en op de liggende stenen 2 jaar. Bij lichte kleuren natuursteen is er een kans dat er vlekken ontstaan, dit valt niet onder onze garantie voorwaarden.

Moet ik een monument kopen via de uitvaartondernemer?

Nee, de uitvaartondernemer heeft een ander vak: het verzorgen van de uitvaart.
Monumenten en bloemstukken worden ingekocht bij vakmensen.
Je kunt ook een monument direct kopen bij een natuursteenbedrijf Rhoon.
Daar is veel keus tegen scherpe prijzen en de vakmensen kunnen u goed informeren.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen: