There is nothing to show here!
Slider with alias home not found.

Grafstenen

Onze wortels liggen bij grafmonumenten, Van Gils Marmer & Graniet is in 1935 begonnen als eenmanszaak gericht op gedenktekens ook wel grafmonumenten. Een mooie en waardevolle grafsteen creëren is dan ook een echte specialiteit.

Grafzerken

Grafzerken zijn liggende grafstenen die zoals de foto laat zien ook een onderbouw hebben. In het natuursteen jargon wordt dat roef genoemd. Een grafzerk bedekt het hele graf en is van een dik stuk steen gemaakt.

Urnstenen

Een urnensteen wordt meestal op een urnenkelder geplaatst. Dat keldertje bevat dan een of twee asbussen. Zo een urnensteen is dan een kleine plaat natuursteen. Maar het kan natuurlijk ook de vorm van een mini grafmonument aannemen.

Van Gils Marmer & Graniet in Rhoon

Grafmonumenten geven u de mogelijkheid om uw overleden dierbare te gedenken. Het verlies van een dierbare brengt veel verdriet en vaak ook een hoop zorgen met zich mee. Bij Van Gils Marmer & Graniet begrijpen wij dat maar al te goed. Wij hopen dan ook om een deel van deze zorgen uit handen te kunnen nemen. Wij zullen u begeleiden in het proces en willen samen met u een prachtige grafsteen creëren om uw dierbare te eren en te gedenken. In onze showroom staan wij voor u klaar om uw persoonlijke wensen te bespreken. Neem gerust contact op om met Van Gils Marmer & Graniet om de mogelijkheden te bespreken.